Cum arătau Monica Davidescu şi Aurelian Temişan în urmă cu 25 de ani, când a început frumoasa lor poveste de dragoste (FOTO)

Cum arătau Monica Davidescu şi Aurelian Temişan în urmă cu 25 de ani, când a început frumoasa lor poveste de dragoste (FOTO)
FOTO: Hepta.ro

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un sfert de veac. Relaţia celor doi este cunoscută de întreaga ţară, însă nu sunt mulţi cei care ştiu cum s-au cunoscut Temişan şi actuala lui soţie.

Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de relaţie, Aurelian Temişan a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, relatează Viva.ro.

Temişan şi-a exprimat recunoştinţa faţă de şansa pe care i-a oferit-o viaţa şi faţă de prietenii care au făcut ca ei doi să se cunoască, dar mai ales faţă de frumoasa lui soţie, Monica Davidescu. „25 de ani. Sfert de veac.13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020. În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: „domnișoară Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău”. Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT. Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții”, a scris Aurelian Temişan pe contul personal de Facebook.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu s-au cunoscut în urmă cu mulţi ani, în timpul unui spectacol pe care ea îl prezenta. „Pe la ora 9 şi jumătate, 10 seara, se întâmpla să ajung şi eu în acea locaţie minunată, care, între timp, nu mai funcţionează, unde era un program de noapte, cu multă muzică, pe care Monica îl prezenta. Iustinian Radu, prietenul nostru, e un fel fel de naş spiritual al relaţiei noastre – şi mi-a făcut cunoştinţă cu ea şi mi-a spus: „Ea e Monica şi ea te va prezenta, spune-i ceva”, povestea Aurelian Temişan în urmă cu ceva timp, într-un interviu, după cum relatează sursa citată anterior.

Actriţa Monica Davidescu şi solistul Aurelian Temişan s-au căsătorit în 1996. Cei doi au împreună o fetiţă, pe nume Dora.