Viorica de la Clejani, prima discuție purtată cu Margherita după accident. Ce reacție a avut cântăreața: „Mi-a zis să fiu tare și puternică…”

Viorica de la Clejani, prima discuție purtată cu Margherita după accident. Ce reacție a avut cântăreața: „Mi-a zis să fiu tare și puternică…”
FOTO: Facebook: Viorica de la Clejani

Margherita, fiica cea mare a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost implicată sâmbătă dimineață într-un accident de mașină. Bruneta și mama ei ar fi purtat o discuție după incidentul din weekendul care a trecut, iar celebra artistă le-a povestit jurnaliștilor reacția Margheritei atunci când au vorbit despre cele întâmplate.

Fiica Clejanilor s-a aflat în ultimele zile în prima pagină a tabloidelor. Bruneta a fost implicată într-un accident de mașină. În urma impactului nu au existat victime, bruneta lovind cu autoturismul personal o mașină parcată. Potrivit primelor rezultate de la fața locului, Margherita ar fi consumat substanțe interzise înainte să urce la volan, potrivit RomâniaTV.net. Femeia se afla în mașină cu iubitul ei și s-ar fi întors de la o petrecere atunci când s-a produs impactul.

Tânăra brunetă a stârnit numeroase controverse odată cu neplăcutul eveniment, dar mai ales cu primele declarații pe care le-ar fi făcut când a ieșit de la Secția de Poliție. Pentru fiica Clejanilor, nu este prima oară când ține prima pagină a tabloidelor, în trecut fiind protagonista unui alt scandal ce a ținut de examenul de bacalaureat, pe care nu l-a primovat de două ori.

Viorica de la Clejani, mama vedetei a discutat cu jurnaliștii marți, cărora le-a explicat ce s-a întâmplat și le-a povestit cum a decurs prima discuție cu Margherita, de la momentul sosirii acasă.

Margherita, scuze față de familia Clejani după accident

Din cele relatate de Viorica pentru RomâniaTV.net, Margheritei îi pare rău pentru cele întâmplate și pentru suferința cauzată familiei cunoscuților artiști. Vedeta a povestit că tânăra brunetă ar fi rugat-o să fie puternică că totul se va rezolva cu ajuotrul lui Dumnezeu.

„Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă”, a povestit Viorica de la Clejani, pentru sursa citată anterior.

Viorica de la Clejani, primele reacții cu privire la iubitul Margheritei

Fire sinceră, Viorica de la Clejani le-a vorbit jurnaliștilor despre anturajul și iubitul Margări, pe care se pare că îl cunoștea și pe care l-ar fi primit în casă. Vedeta a mai povestit și că este surprinsă de copii, care au ajuns să facă lucruri pe ascuns. „Uite că mai pot să îi îndrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place. Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. „Băi, da’ tu când mănânci, mă?” Foarte slabuț, mi-a spus că fac mâncare bună. Aparențele câteodata înșeală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta”, a explicat cântăreața pentru sursa citată mai sus.

Din cele povestite de Viorica, înțelegem că iubitul Margheritei a terminat mai multe facultăți, însă nu a reușit să își găsească loc de muncă. Mai mult decât atât, tânărul i-ar fi explicat artistei și că provine dintr-o familie bună.

„Omul a spus că a făcut scoală de designeri și că a făcut nu stiu cate facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educata și frumoasa, dar nu stiu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de munca”, a adăugat Viorica de la Clejani.

Fulgy, fiul Clejanilor departe de viața publică

Soția lui Ioniță le-a explicat jurnaliștilor că a încercat întotdeauna să îi învețe pe cei doi copii să își țină viața privată. Acelașo sfat se pare că l-ar fi primit și Margherita, pe care Viorica a îndemnat-o să nu se filmeze și să nu atragă foarte mult atenția.

„Margherita, din cate o cunosc pe fii-mea, am învățat-o să nu se filmeze niciodată, să nu se afișeze. Să fie discreta. Am fost surprinsa și eu când a apărut filmata cu băiatul asta și apărea numai el în cadru, mi-am dat seama că ceva nu e în regula”, a explicat Viorica întrebată fiind dacă iubitul Margheritei ar fi putut încerca să profite.

Dacă pe Margherita fanii au avut șansa să o mai urmărească pe micul ecran, ca participantă în diferite emisiuni, Fulgy a se pare că a preferat să păstreze discreția. Fiul cel mic al Clejanilor este bine din ce spune mama sa, însă nu îi place viața în lumina reflectoarelor. „Fulgy este foarte bine, mi-a interzis să nu mai vorbesc despre el. Nu îi place mass media și îi respect decizia pentru moment”, a povestit cântăreața pentru RomaniaTV.net.

Urmăriți B1TV.ro și pe