Blaga: Acest partid nu funcţionează, este nevoie de o schimbare

Blaga: Acest partid nu funcţionează, este nevoie de o schimbare

În discursul susținut sâmbătă la Congresul Național al PDL, candidatul Vasile Blaga a declarat că „partidul nu funcţionează” şi că este nevoie de o schimbare şi de o nouă strategie pentru ca PDL să câștige alegerile din 2012.

„Am spus acum ceva timp că, dacă lucrurile nu vor merge bine în partid, voi candida. Timpul scurt mi-a spus că trebuie să o fac. Acest partid nu funcţionează„, a declarat Vasile Blaga, criticând totodată „hotărârea nedreaptă a BPN” prin care mii de reprezentanţii ai partidului nu au putut fi prezenți la congres.

Blaga a declarat că partidul are nevoie de o schimbare, de „un nou început” şi de „o nouă strategie” pentru a câştiga alegerile şi pentru a continua guvernarea.

„În acest partid singura decizie pe care o luăm este de a nu lua nicio decizie”, a mai susţinut Blaga, subliniind că în BPN nu se mai iau niciun fel de decizii. Blaga a mai spus că nu are „inamici în politică”, ci „adversari”, care sunt în USL.

Totodată, Blaga s-a plâns de faptul că de trei ani cere lista celor numiţi în funcţii şi nu i-o arată nimeni, adăugând că, din păcate, au fost promovaţi „oameni care se pricep la toate şi care nu se pricep la nimic”. Acesta a susţinut că trebuie ca PDL să înceapă efectiv cu politica de a recruta cei mai buni oameni pe care-i poate găsi, de a-i pregăti, pentru că până acum partidul s-a „făcut de râs”.

„Apropo, din 2009, cer lista celor numiţi în funcţii şi nu mi-o arată nimeni. Şi dacă nu mi-o arată mie, care sunt secretar general, dumneavoastră de unde să ştiţi?”, a adăugat Vasile Blaga.

Vasile Blaga şi-a prezentat, sâmbătă, la Congresul Naţional al PDL, moţiunea “O Românie Dreaptă. O Românie Europeană”, cu care candidează la preşedinţia partidului.

Ultima oră
19:14 - Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază