Ce spunea Ponta despre Fenechiu, în 2007: "Nu sunt partener de dosare cu dumneavoastră" (VIDEO)

Ce spunea Ponta despre Fenechiu, în 2007: "Nu sunt partener de dosare cu dumneavoastră" (VIDEO)

Actualul premier Victor Ponta și actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, nu au avut dintotdeauna relația caldă pe care o afișează zilele acestea, în 2007 fiind chiar la cuțite și aruncând cu acuzații gratuite unul în celălalt.

În cadrul unei secvențe dintr-o emisiune TV, Ponta și Fenechiu se contrează violent și chiar se jignesc fără a mai ține cont de vreo normă de politețe. Victor Ponta a fost primul care a declanșat șirul acuzațiilor, spunându-i lui Fenechiu că nu e coleg de dosare cu el.

Domnule Fenechiu, vorbiți în numele dumneavoastră. Ba vorbiți în numele lui Mircea Geoană, ba… Nu sunt nici partener de afaceri, nici de dosar cu dumneavoastră. Cu domnul Fenechiu am o problemă, nimic din ce face nu e corect.

„Eu n-am ce să discut cu Fenechiu și cu oamenii de casă pe care îi pune el miniștri când vrea să-și rezolve o problemă„, a spus Ponta.

Relu Fenechiu a reacționat imediat, spunându-i, cu câteva vorbe de colțul blocului, lui Ponta că nu reprezintă nimic și numindu-l „individ„.

Nu pot să-i permit acestui individ să facă afirmațiile astea, tu nu reprezinți nimic băi băiatule. Nu e corect să vină Ponta să arunce cu noroi în dreapta și stânga„, a replicat Relu Fenechiu.

În cadrul Guvernului Ponta 2, condus de Victor Ponta, Relu Fenechiu ocupă funcția de ministru al Transporturilor, iar toate certurile dintre cei doi par a fi fost uitate.

Care erau relațiile dintre Ponta și Fenechiu în 2007

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe