Cristian Diaconescu (PMP): Ce fel de semnal e când miniștrii între ei nu se înțeleg? E o problemă din această perspectivă într-un moment atât de sensibil (VIDEO)

Cristian Diaconescu (PMP): Ce fel de semnal e când miniștrii între ei nu se înțeleg? E o problemă din această perspectivă într-un moment atât de sensibil (VIDEO)

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a atras atenția asupra semnalului extrem de prost pe care-l dă lipsa de comunicare între ministere într-un moment atât de dificil cum este pandemia de coronavirus. Diaconescu a subliniat că efectul va fi lipsa de încredere a cetățenilor în autorități, chiar dacă acestea vor reuși să ajungă, într-un final, la o soluție. Declarațiile liderului PMP vin în contextul neînțelegerilor care există între ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), referitor la modul în care ar trebui să funcționeze școala în pandemie.

Declarațiile au fost făcuteîn emisiunea”Dosar de politician”, moderată deSilviu MănăstirepeB1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cristian Diaconescu, despre lipsa de comunicare între ministere în plină pandemie de coronavirus

„Am văzut un sondaj în lumea occidentală, cea mai lovită practic de această pandemie, două teme preocupau major orice cetățean: școala și locul de muncă. Dar prima era școala. Din această perspectivă, aici chestiune sunt cât se poate de sensibile. Astfel de subiecte evident că sunt complicate într-un Guvern a fi decise, dar nu înțeleg de ce se discută prin presă. Cu tot respectul pentru zona de comunicare. Între ele ministerele dacă au puncte de vedere divergente le rezolvă. Într-un Guvern nu există lipsă de comunicare în orizonatală, nu e funcțonal.

Susceptibilitatea, teama, frica de situația copilului tău, de a nu avea loc de muncă sunt principaleee elemente care azi grevează o lume întreagă. Răspunsul la această frică e, evident, modul în care iei măsuri bine și le comunici bine. Altfel apare neîncrederea, o neîncredere majoră chiar dacă până la urmă se ajunge la o soluție. Ce fel de semnal în momentul în care miniștrii între ei nu se înțeleg? E o problemă din această perspectivă într-un moment atât de sensibil într-o astfel de criză”, a declarat președintele PMP Cristian Diaconescu,în emisiunea”Dosar de politician”, moderată deSilviu MănăstirepeB1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)
17:33 - Turcia a blocat începerea negocierilor pentru aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan: Nu extrădați teroriști, dar vreți în Alianța / Niciunul dintre aliați nu ne-a arătat respect
17:28 - Președinta Comisiei Europene a comunicat un nou pachet de ajutor financiar pentru Ucraina de 9 miliarde de euro: „Investițiile vor ajuta Ucraina să devină mai puternică”
17:23 - Arhitecta Laura Boghiu, înlocuită de sora ei geamănă, în emisiunea „Visuri la cheie”
17:12 - Bogdan Aurescu confirmă că România va interveni în favoarea Ucrainei la Curtea Internațională de Justiție. Ce a declarat șeful diplomației române
17:09 - Fosta consilieră a președintelui Trump pentru Rusia a povestit că mirosul neobișnuit pe care îl emana Putin a marcat-o: „Nu a mâncat și nu a băut nimic”