Geoană: Am predat procurorilor DNA ceasurile primite cadou de la Vanghelie. Nu știu dacă erau scumpe, este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună (VIDEO)

Geoană: Am predat procurorilor DNA ceasurile primite cadou de la Vanghelie. Nu știu dacă erau scumpe, este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună (VIDEO)

Senatorul Mircea Geoană s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul lui Marian Vanghelie. Acesta trebuie să dea trei ceasuri primite cadou de la edilul suspendat al Sectorului 5, care ar fi provenit din infracțiuni. Bunurile au fost puse sub sechestru, la fel ca alte bunuri găsite în timpul perchezițiilor de la locuința lui Vanghelie.

„Am fost întrebat dacă am primit de-a lungul timpului cadouri de acest gen. Am răspuns  >. În urmă cu câțiva ani de zile am primit aceste lucruri. >. Să fim înțeleși. Am făcut acest lucru în totală transparență, în calitate de martor”, a spus Geoană.

Întrebat dacă e vorba despre ceasuri scumpe, Geoană a precizat că “acesta este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună”

„Nu port astfel de lucruri. Le-am returanat așa cum mi-au fost ele făcute cadou. Nu-i nimic nefiresc ca un coleg, un prieten, un membru al familiei, atunci când e o aniversare importantă să primești un cadou. Dacă e vreun semn de întrebare, cu toată deschiderea, transparența și cu dorința de a fi extrem de clar că nu este nimic legat de mine, de cinstea și de integritatea mea, și atunci când există o solicitare din partea justiției, indiferent cum ne numim, trebuie să mergem acolo, să răspundem corect și să facem procesul justiției cât mai ușor”, a adăugat Geoană.

Mircea Geoană, audiat la DNA


Urmăriți B1TV.ro și pe