Peste 100.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Florin Cîțu: Am promis, am făcut! România, hai că se poate!

Peste 100.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Florin Cîțu: Am promis, am făcut! România, hai că se poate!
Foto: Guvernul României / Facebook

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, joi, că în ultimele 24 de ore la nivel național au fost vaccinate împotriva COVID-19 un număr de 100.454 de persoane.

Peste 100.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, a anunțat Florin Cîțu

„100 454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut!România, hai că se poate!”, a scris premierul, joi, pe Facebook.

100 454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut! România, hai că se poate!

Publicată de Florin Cîţu peJoi, 6 mai 2021

Klaus Iohannis:Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare

Campania națională de vaccinare anti-COVID-19 a fost lăudată și de Președintele României, Klaus Iohannis, care a precizat joi că, „de la finele săptămânii, toate centrele de vaccinare din țarăvor fideschise pentru vaccinare fără programare.

„Am intrat într-o fază nouă cu vaccinarea, avem maratoane, centre deschise non-stop, unde cei care vor să se vaccineze se pot prezenta. Am renunțat la toată birocrația. De la finele săptămânii, toate centrele de vaccinare din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina.Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte lucrurile sunt încă în organizare”, a declarat șeful statului.

În aceeași intervenție, președintele Klaus Iohannisa avertizatcă pericolul SARS-CoV-2 încă planează, îndemnând la respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Până astăzi, 6 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.062.527 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, aratăcele mai recente date oficiale. Un număr de1.005.623 de pacienți au fost declarați vindecați, în timp ce8.710 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat

Urmăriți B1TV.ro și pe