Robert Negoiță în acuză pe Dan Barna că a tăiat bani de la Sectorul 3 pentru a-i da Sectorului 1: Un Robin Hood puțin plecat de acasă, care ia de la săraci să dea la bogați (VIDEO)

Robert Negoiță în acuză pe Dan Barna că a tăiat bani de la Sectorul 3 pentru a-i da Sectorului 1: Un Robin Hood puțin plecat de acasă, care ia de la săraci să dea la bogați (VIDEO)
Foto: facebook.com/Robert.Negoita

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, îl acuză pe liderul USR, Dan Barna, că a schimbat legea bugetului pe 2021 și a tâiat bani de la sectorul 3 pentru a-i da Sectorului1. Asta în condițiile în care, spune Negoiță, chiar dacă aceatsă modificare nu era făcută Sectorul 1 avea mai mulți bani. ”Iată un Robin Hood puțin plecat de acasă, care nu ia de la bogați să dea la săraci, ci ia de la săraci să dea la bogați”, a spus edilul de la Sectorul 3 despre Barna, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Robert Negoiță, atac la adresa lui Dan Barna pe tema bugetului

”Vreau să văd măcar un USR-ist care să condamne această ticăloșenie pe care o face liderul suprem al dumneavoastră, domnul Dan Barna, adică să taie banii de la săraci și să-i dea la bogați. Iată un Robin Hood puțin plecat de acasă, care nu ia de la bogați să dea la săraci, ci ia de la săraci să dea la bogați. Fără această modificare, Sectorul 1 oricum are cel mai mare buget din București, chiar dacă are cea mai mică populație. (…) Care e raționamentul? De ce să iei tot de acolo de unde nu-s, să-i duci acolo unde sunt foarte mulți. (…) Aș vrea să văd toți URS-iștii pe străzi zilele astea cum le spuneți cetățenilor din Sectorul 3 cum USR ne ia banii tuturor. De la toate cele 4 sectoare se iau bani să se ducă la Sectorul 1 și puțin și la Sectorul 2”, a declarat Negoiță.

Robert Negoiță în acuză pe Dan Barna că a tăiat bani de la Sectorul 3 pentru a-i da Sectorului 1: Un Robin Hood puțin plecat de acasă, care ia de la săraci să dea la bogați

Acesta a mai acuzat că proiectul de lege a bugetului pe 2021 a fost modificat ”noaptea ca hoții” și cere explicații publice din partea lui Dan Barna.

Ați făcut modificări noaptea ca hoții, ați modificat bugetul noaptea, sperând că nu se prinde nimeni. Cum să fiți atât de ticălos, domnule Barna? Sau au venit la dumneavoastră cohorte de cetățeni care v-au cerut să tăiați banii de la investiții, de la licee, de la salubritate etc? Domnule Orban, domnule Cîțu cum puteți semna o așa ticăloșie? Cum puteți semna să luați banii de la cetățenii sectoarelor 3, 4, 5 și 6 și să îi duceți la Sectorul 1. În mod normal domnul Barna ar trebui să iasă public și să ne explice, dar cred că și-a pierdut ochelarii și nu vede ceea spun cetățenii. Dacă sunteți mai ticăloși decât PSD, să vă fie rușine. Dacă o țineți tot așa, o să îi aduceți pe români în situația de a-i regreta pe Dragnea și Dăncilă, ceea ce ar fi regretabil. Sper să vă dea Dumnezeu minte și să nu faceți asemenea greșeli grave.”, a mai declarat Robert Negoiță.

Legea bugetului intră în dezbaterile din plen

Legea bugetului de stat pe 2021 intră luni la dezbateri în plenul reunit al Parlamentului. Înainte însă, liberalii se reunesc în ședință pentru a-și pune la punct strategia, ulterior fiind programată și o ședință a coaliției de guvernare.

Votul final asupra legii bugetului ar urma să aibă loc marți.