Accident şocant: „Cel mai sexy pilot de curse” și-a fracturat coloana după un incident teribil (VIDEO)

Accident şocant: Cel mai sexy pilot de curse și-a fracturat coloana după un incident teribil (VIDEO)

Accident îngrozitor în cadrul F3 Macau Grand Prix! Sophia Flores, senzația sporturilor cu motor din Germania, şi-a fracturat coloana vertebrală după ce mașina ei a zburat peste gardul de protecție în urma unei coliziuni cu un alt monopost și a intrat în plin în zona unde erau plasați fotografii și cameramanii.

Tânăra de doar 17 ani a fost transportată cu avionul la cel mai apropiat spital, conform Libertatea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Medicii au constatat o fractură a coloanei vertebrale, pentru care tânăra urmează să fie operată.

‘Sunt relativ bine, dar trebuie să suport o complicată intervenție chirurgicală. Multumesc FIA și echipei Mercedes echipa, au mare grijă de mine. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de suport’, a anunțat pilotul pe o rețea de socializare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice