ANUNŢ important pentru toţi posesorii de maşini DACIA sau pentru cei care vor să-şi achiziţioneze o maşină: Detaliul care aruncă totul în aer!

ANUNŢ important pentru toţi posesorii de maşini DACIA sau pentru cei care vor să-şi achiziţioneze o maşină: Detaliul care aruncă totul în aer!

Dacia a dat lovitura pe piaţa auto internă! Anul acesta, a vândut un număr record de mașini noi în România.

În doar primele cinci luni ale acestui an, s-au vândut nu mai puțin de 70.358 de unităţi, cu aproape 29% mai mult decât în intervalul similar din 2017, arată statistica Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA).

O asemenea cifră nu s-a mai înregistrat de aproape zece ani, mai exact prin 2009, în mod bizat, chiar în primul an când a început să se simtă și la noi criza economică, playtech.ro.

La nivelul lunii mai 2018, s-a înregistrat, de asemenea, un nou record al vânzărilor lunare, respectiv 18.505 unităţi, practic cea mai bună lună din ultimii zece ani.

Desigur, cele care susțin cel mai mare număr de vânzări sunt persoanele juridice, adică firmele, care au nevoie de mașini noi, circa 62% din totalul achiziţiilor de autoturisme realizate în primele cinci luni ale anului.

Dacia Logan a fost cel mai bine vândut model în aceste prime cinci luni din 2018, urmat de Dacia Duster, cu 4.476 unităţi, Dacia Sandero (4.387), Skoda Octavia (2.096) şi Renault Clio (2.007).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)