Automobile, în flăcări pe o platformă. Este incredibil ce decide să facă șoferul care transporta mașinile (VIDEO)

Automobile, în flăcări pe o platformă. Este incredibil ce decide să facă șoferul care transporta mașinile (VIDEO)
foto: captură video

Un filmuleț a făcut înconjurul internetului în care se vede cum mai multe automobile aflate pe platformă ard ca niște torțe, iar șoferul se pare că vrea să salveze cu orice preț măcar una dintre mașini.

Acțiunea pare că s-a petrecut în China. Transportatorul de mașini ducea șase automobile în momentul când acestea au luat foc, dar în loc ca acesta să o ia la fugă de frică să nu explodeze automobilele și să își piardă viața în câteva secunde, se pare că are o altă idee: se urcă repede într-o mașină care nu luase încă foc și o scoate de acolo, arată rt.com.

Chiar dacă bărbatul a dat dovadă de mare curaj, acest fapt nu ar trebui repetat de nimeni.

Automobile, în flăcări pe o platformă. Este incredibil ce decide să facă șoferul care transporta mașinile

#DIRECT_ONE_x3757d#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)