Avantajele utilizarii unor sisteme de navigatie dedicata

Avantajele utilizarii unor sisteme de navigatie dedicata

Pana nu demult, soferii erau pusi intr-o reala dificultate atunci cand erau nevoiti sa se deplaseze in alta localitate sau intr-o locatie necunoscuta. Hartile pe suport de hartie care se foloseau inainte nu erau atat de bine realizate iar sansa de a rata o intalnire importanta sau de a se rataci era destul de mare pentru conducatorii auto.

In ultimii ani au aparut insa sistemele de navigatie dedicata cu ajutorul carora conducatorii auto se pot orienta mai bine in spatiu, pot ajunge in siguranta la destinatie si isi pot parca masina in conditii de maxima siguranta. Sistemul de navigatie Passat B6 este unul din aceste GPS-uri care se dovedesc utile si care are un design placut.

Avantajele unui sistem de navigatie Passat B6

In ultimii ani, tehnologia a avansat atat de mult incat sistemele de navigatie s-au mutat si pe telefoanele mobile smart si pe tableta. Din fericire, nu toti conducatorii auto se lasa pacaliti de acest miraj gratuit al aplicatiilor GPS si decid sa isi cumpera un sistem de navuigatie dedicat. In primul rand, sistemul de navigatie aduce si alte beneficii pe langa simpla navigatie.

Actionarea comenzilor este simpla, designul este modern si schimba aspectul interiorului masinii, conectivitatea este superioara si functiile suplimentare ar convinge pe oricine sa faca o asemenea investitie. Asadar, unele sisteme de navigatie ofera pe ecran valorile climei din interiorul masinii, afiseaza usile deschise pe ecran, ofera posibilitatea diagnosticarii OBD direct pe ecran si au si o intrare pentru camera si inregistrare trafic.

Sistem de navigatie versus telefon mobil

Asa cum este mentionat si anterior, nu se poate face comparatia intre sistemul de navigatie dedicat si cel de pe telefonul mobil obtinut prin intermediul unei aplicatii simple. Telefonul mobil inteligent are un ecran limitat ca si dimensiuni si orice apel sau mesaj poate interfera cu actiunea GPS-ului.

Sistemele de navigatie dedicate sunt ideale pentru cei care detin masini de clasa superioara, in primul rand pentru ca aduc un plus de rafinament in interior si pentru ca viata la volan va fi mai usoara si mai placuta. O solutie ieftina precum folosirea telefonului mobil pe post de GPS nu este intotdeauna si cea mai buna. In plus, pentru concediu sau pentru deplasari pe distante mai lungi tot sistemul de navigatie dedicat ramane alegerea perfecta.

Criterii de alegere sistem de navigatie dedicat

Ori de cate ori conducatorii auto au nevoie de un sistem GPS nou, fie ca isi cumpara o noua masina sau cel vechi nu mai face fata cerintelor, acestia isi pot indrepta atentia catre un sistem de navigatie dedicat care sa ii ajute sa economiseasca ore bune de condus oferind cea mai scurta ruta.

Pentru a gasi rapid un navigator GPS la un pret bun, clientii trebuie sa tina cont de marimea display-ului, de rezolutie, de partea de hardware, de hartile integrate si de afisaj si atentionari prin voce, precum si de alimentare si conectivitate si functiile multimedia. Alegand un sistem de navigatie dedicat, drumurile lungi vor deveni mai usoare iar traseele necunoscute nu vor mai fi o provocare.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori