BMW a lansat pe Facebook simulatorul de condus BMW xDrive Challenge

BMW a lansat pe Facebook simulatorul de condus BMW xDrive Challenge
Foto: 0-100.hotnews.ro

BMW Group Romania a lansat pe paginia oficială de Facebook un simulator de condus, informează HotNews .

Importatorul oficial al mărcii germane în România a lansat a lansat simulatorul de condus BMW xDrive Challenge, acesta fiind unul dintre cele mai avasate jocuri create special pentru respectiva rețea de socializare.

BMW xDrive Challenge este un joc 3D on-line multiplayer și oferă utilizatorilor posibilitatea de a conduce în mediul virtual patru modele BMW. Producătorul oferă ocazia utilizatorilor să poata testa și mașini reale, printr-un concurs la care aceștia pot participa.

Aplicația folosește rezoluția 3D Unity Plug-in.

Spațiul virtual pare cât se poate de real, fiind construit prin imagini din satelit. De asemenea, există schimbări ale condițiilor meteo și schimbări ale exteriorului mașinii, respectiv murdărirea pe trasee noroioase, utilizatorii având la dispoziție și o spălătorie auto virtuală.

Aplcicați beneficiază de trei moduri de joc: Test Drive (în Alpii Elvețieni), Friend Challenge (întrecere între cel mult patru jucători) și Championship.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie