BMW-ul actorului Tom  Cruise a fost furat în timpul filmărilor la cea de-a șaptea serie a filmului „Misiune imposibilă”

BMW-ul actorului Tom  Cruise a fost furat în timpul filmărilor la cea de-a șaptea serie a filmului Misiune imposibilă
Sursa foto: Facebook

BMW-ul actorului Tom  Cruise a fost furat în timpul filmărilor desfășurate la Birmingham.

Actorul a fost în oraș filmând cea de-a șaptea serie a filmului Misiune: imposibilă, scrie BBC.

The Sun a susținut că vehiculul folosit de Cruise a fost luat din afara Grand Hotel, cu mărfuri în valoare de mii de lire sterline în interior.

Un BMW X7 a fost furat marți de pe Church Street și recuperat la scurt timp, a declarat poliția din West Midlands.

Vehiculul a fost găsit în apropiere de Smethwick. CCTV este examinat și anchetele continuă.

Părți din centrul comercial Grand Central, deasupra stației New Street din Birmingham, au fost închise de duminică până miercuri pentru a permite filmărilor să continue.

Mulți fani au vorbit despre „entuziasmul” lor când au văzut pictograma filmului. Ofițerii au distribuit poza pe rețelele de socializare adăugând: „Vă promit că nu este photoshopat”.

Primarul din Birmingham, Muhammad Afzal, a avut, de asemenea, ocazia să-l întâlnească pe Cruise și pe co-starul său Hayley Atwell

El a spus că a fost o „vizită fantastică și o privire fascinantă din culise”.

„Abia aștept să văd filmul când va fi lansat”, a adăugat Afzal.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări