Cea mai SILENȚIOASĂ mașină de teren! BOLIDUL a stârnit isterie în mediul online (VIDEO)

Cea mai SILENȚIOASĂ mașină de teren! BOLIDUL a stârnit isterie în mediul online (VIDEO)
Foto: Facebook

Prin definiție, o mașină de teren este una zgomotoasă și nu trece neobservată. Însă în acest clip vedem ceea ce se poate numi cea mai silențioasă mașină de teren. Șoferul reușește să coboare mașina de pe un deal abrupt foarte încet și sigur fără să creeze agitație sau foarte mult zgmot, așa cum ne-am aștepta.

Dibăcia șoferului le-a atras atenția internauților și în stilul caracteristic au început să facă asocieri și asemănări la care nu mulți ne-am gândi. Din punctul lor de vedere, situația este asemănătoare cu modul în care trebuie să se strecoare cineva în casă când știe că părinții dorm și trebuie să evite cu orice preț să îi trezească.

Cea mai SILENȚIOASĂ mașină de teren! BOLIDUL a stârnit isterie în mediul online (VIDEO)

#DIRECT_ONE_008c53#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Tags:
Ultima oră
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii