Dacia Duster Extreme, confirmată în Franța. Cum arată modelul și când va fi lansat (VIDEO)

Dacia Duster Extreme, confirmată în Franța. Cum arată modelul și când va fi lansat (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Mateusz Slodkowski

Noul Duster va putea fi achiziționat și în alte două iterații, care nu sunt disponibile încă, dar ar trebui să ajungă pe piață în următoarele luni. Constructorul de la Mioveni împrumută un concept folosit de producătorii din afară și va oferi bolidul în mai multe ediții, transmite playtech.ro.

Noul Duster Urban ar trebui să intre în portofoliul companiei chiar de miercuri, 1 septembrie 2021, data la care poate fi și comandat. Mașina se adaugă variantelor Essential, Comfort și Prestige.

Cum arată Dacia Duster Extreme și când va fi lansată

Versiunea Extreme a fost confirmată în Franța de directorul de comunicare al Dacia, Christophe Lavauzelle, și va ajunge pe toate piețele din Europa în 2022 – spre deosebire de Urban, care va fi disponibilă doar în țara noastră.

La interior, vehiculul are inserții portocalii discrete atât în exterior (grila frontală, oglinzi laterale, șinele de pe plafon și hayon), cât și în interior (gurile de aer, panourile ușilor și consola centrală). Tapițeria are și ea de cusături portocalii.

Ca dotări, Dacia Duster Extreme dispune de ceea ce se găsește și pe versiunea Prestige, mai exact aer condiționat automat, sistem media ascuns în spatele unui panou sensibil la atingere de 8 inch cu suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)