Dacia Logan 3: Modificarea noului model de mașină

Dacia Logan 3: Modificarea noului model de mașină
Foto: CGTrader

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai populare modele pe care DACIA le vinde in diverse tari din Europa, dar si in Romania.

DACIA Logan 3 a fost lansata cu multe schimbari ale dotarilor si componente care imbunatatesc experienta si siguranta oamenilor.

Insa, este si o modificare care nu este pe gustul tuturor, mai exact eliminarea culorii rosii dintre cele care pot fi alese de catre clienti pentru masina, potrivit idevice.ro.

DACIA Logan 3 este disponibila in momentul de fata pentru achizitie in 7 culori, una oferita gratuit si alte 6 optionale, dar cea rosie oferita pentru modelele anterioare nu mai este disponibila.

DACIA Logan 3 este disponibila in alte culori interesante pentru clienti. Avand in vedere ca a fost eliminata culoarea rosie pentru DACIA Logan 3 chiar din momentul in care masina a fost lansata, nu e exclus ca ea sa revina intr-o versiune facelift.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata din Romania, dar si din alte tari din Europa, ea lipsind totusi din piete importante precum cele din Germania sau Franta.

Tags:
Ultima oră
12:48 - Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind moțiunea de cenzură: Este o decizie înțeleaptă ca de obicei. Nu se întâmplă ce au sperat guvernanți că această moțiune va fi scoasă de pe ordinea de zi (VIDEO)
12:34 - Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate
12:30 - CCR a admis sesizarea Guvernului Cîțu privind moțiunea de cenzură, dar a stabilit că dezbaterea și votul trebuie să aibă loc (surse)
12:24 - Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)
12:21 - PSD depune propria moțiune de cenzură. Sorin Grindeanu: Cealaltă moțiune are probleme pentru că există acel conflict de natură constituțională
12:18 - Radu Țincu: Secțiile ATI din București, supraaglomerate. Creșterea va continua în perioada următoare. Suntem supărați când se introduc restricții, dar am ales să ne vaccinăm într-un procent extrem de redus și să sfidăm regulile (VIDEO)
12:13 - A murit unul dintre condamnații în dosarul triplei crime de la Stoenești. Doru Durleci era încarcerat la Craiova: „A fost lăsat să zacă precum un câine”
11:46 - Bucureștiul, la o rată de infectare de 5,57 la mie. Dacă se trece de pragul de 6, școlile intră în online și se instituie carantina de noapte în weekend pentru persoanele nevaccinate
11:45 - Virgil Musta: Suntem, din nou, în al doisprezecelea ceas. Oricât încercăm să mai creştem numărul de paturi, se vor epuiza şi acestea foarte repede
11:40 - Cine este Mihai Dan Zarug de la Asia Express, sezonul 4. Cu ce se ocupă concurentul de la Antena 1 și cum a ajuns cunoscut