Ford călătorește în trecut cu un nou design. Conceptul pentru noua camionetă electrică a fost dezvăluit

Ford călătorește în trecut cu un nou design. Conceptul pentru noua camionetă electrică a fost dezvăluit
Pick-up electric marca Ford

Ford a prezentat noul pick-up electric Ford F-100 Eluminator complet, iar acesta se prezintă într-un stil retro al unui pick-up F-100 din 1978, cu motoare electrice și baterii de la Mustang Mach-E GT Performance Edition 2021 al producătorului auto. Comenzile și ecranele sale interioare seamănă, de asemenea, cu crossover-ul electric Mach-E, arată publicația CNBC.

Ford a construit vehiculul pentru a-și prezenta noul „motor e-crate” care este acum la vânzare online și la reprezentanțele sale. Astfel de motoare sunt asamblate de companie, dar sunt disponibile pentru achiziție generală, pentru construirea, repararea sau personalizarea vehiculelor.

Design retro, performanțe moderne

Conceptul pickup-ului poate produce 480 de cai putere, iar fiecare motor din categoria „e-crate” poate produce până la 281 de cai putere. Ford a spus că motorul se va vinde pentru suma de 3.900 de dolari.

Eluminatorul Ford F-100 a fost dezvăluit marți la Las Vegas pentru SEMA Show, o conferință anuală pentru industria de specialitate auto și aftermarket.

Afacerea aftermarket este extrem de importantă pentru industria auto. Producătorii de automobile dezvăluie anual vehicule unice la spectacol pentru a măsura interesul consumatorilor și pentru a prezenta noi produse aftermarket, cum ar fi motorul e-crate de la Ford.

Interior Ford F-100 Retro

Pickup-ul personalizat oferă, de asemenea, o provocare pentru producătorul de automobile, deoarece se pregătește să lanseze pickup-ul electric F-150 Lightning, în prima jumătate a anului viitor. Mulți văd pickup-ul ca pe un barometru pentru a stabili dacă clienții de camionete – care domină graficele anuale de vânzări din SUA – sunt gata să treacă la vehicule electrice.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană