Honda recheamă în service peste 300.000 de mașini din cauza unor probleme la sistemul de air bag

Honda recheamă în service peste 300.000 de mașini din cauza unor probleme la sistemul de air bag
Foto: carautoportal.com

Honda Motor Co recheamă peste 300.000 de mașini la nivel mondial pentru defecte la sistemul de air bag, notează BBC.

Modelele construite între anii 2001 și 2003, inclusiv „Civic” și „Accord” sunt suspectate a avea defecțiuni la sistemul de pompare a aerului în air bag-uri.

“Air-bag-urile s-ar putea să se deschidă cu o presiune mult prea mare, care ar putea cauza rănirea șoferilor”, se arată într-un comunicat al companiei de automobile.

Acțiunea vizează în principal mașinile din Statele Unite și Canada.

La începutul lunii septembrie Honda a rechemat în service aproximativ 960,000 de mașini FIT din clasa subcompactă, precum și alte modele, pentru defecțiuni la sistemul de închidere electric a geamurilor și alte probleme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie