Încercau să alimenteze cu carburant o mașină electrică Tesla! Două femei au făcut vâlvă într-o benzinărie, spre uluirea privitorilor (VIDEO)

Încercau să alimenteze cu carburant o mașină electrică Tesla! Două femei au făcut vâlvă într-o benzinărie, spre uluirea privitorilor (VIDEO)
Foto: captură video YouTube / RED Delta

Două femei tinere au fost filmate în timp ce încercau să alimenteze cu carburant o mașină electrică Tesla Model 3, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Este neclar dacă protagonistele chiar nu știau că autoturismul nu funcționează pe bază de combustibil, sau filmarea a fost mai degrabă o regie menită să aducă popularitate pe rețelele sociale.

Două femei încercau să alimenteze cu carburant o mașină electrică Tesla

Filmat de un bărbat care aștepta la coadă pentru a-și alimenta mașina, videoclipul începe cu un autoturism Tesla Model 3 tras în dreptul pompei. Cele două femei au coborât din autovehicul, iar una dintre ele a ridicat capota, aparent în căutarea capacului de la rezervor, transmite INSIDEEVs.

Spre nedumerirea altor clienți din benzinărie, cele două femei nu s-au lăsat descurajate și au continuat căutările, de această dată în spatele mașinii, nu departe de portul de încărcare electrică.

Bărbatul care le filma a decis să intervină și le-a arătat portul de încărcare, dar cele două femei, cu aceeași insistență, au crezut că acela este locul în care trebuie introdus carburantul. În cele din urmă, bărbatul le-a explicat că Tesla se încarcă electric.

Momentul ar fi fost filmat în SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe