Incidente la trecerea peste calea ferată la Pipera. CFR susține că șoferii sunt de vină (VIDEO)

Incidente la trecerea peste calea ferată la Pipera. CFR susține că șoferii sunt de vină (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

CFR este în plin scandal al barierelor din Pipera care se închid și se deschid aleatoriu, unii șoferi rămânând blocați pe linii între acestea. Și ne spune CFR că vinovați că nu funcționează barierele sunt chiar șoferii, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Barierele defecte din Pipera, pericol pentru mașini

Problema barierelor din Pipera este veche și toată lumea care trece prin zonă știe că sunt defecte. Și nu de o lună-două, ci de ani de zile. Însă nu s-a luat nicio măsură. Acum însă, după ce li s-a readus aminte că mașinile rămân prinse între bariere și șoferii sunt nevoiți să coboare și să le ridice manual, pentru a nu fi zdrobiți de tren, reprezentanții CFR au reacționat și au explicat că șoferii sunt de vină că nu respectă Codul rutier. Ba au și distribuit și niște clipuri în care, chipurile, se vede cum șoferii încalcă legea.

„Trecerea la nivel cu calea ferată de la Pipera este semnalizată, conform prevederilor Codului Rutier, cu toate indicatoarele de siguranță: Indicator Rutier STOP, poziționat înaintea barierelor, Semnalizare acustică și luminoasă, montată înaintea barierelor, bariere automate cu semicumpene. Participanții la trafic au încălcat prevederile Codului rutier, plecând de pe loc înainte ca semnalele luminoase să permită acest lucru, barierele fiind de asemenea în mișcare”, arată cei de la CFR.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)