Un bărbat și-a dus Mercedesul la service și a uitat camera de filmat deschisă. Ce a descoperit

Un bărbat și-a dus Mercedesul la service și a uitat camera de filmat deschisă. Ce a descoperit

Un șofer din Canada a rămas mască după ce și-a dus autoturismul la serviceși a văzut ce se întâmplă cu mașina sa în tot acest timp, ca urmare a faptuluică a uitat să închidă camera de filmat de pe bord.

Bărbatul și-a dus automobilul, un Mercedes S63 AMG, chiar la unul dintre service-urile companiei din Mississauga și a lăsat deschisă camera de filmat montată pe bordul mașinii în valoare de 170.000 de euro.

Nu a făcut acest lucru intenționat, însă atunci când s-a uitat peste imagini a descoperit că mecanicii au luat mașina și au mers să cumpere înghețată. De altfel, chiar a găsit urme de înghețată topită în interiorul mașinii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Proprietarul mașinii pe nume Daniel Sheikhan a fost taxat pentru 90 de minute de service, însă mecanicii nu au acordat mai mult de 11 automobilului. Iar dacă asta nu ar fi de ajuns, nici măcar nu au rezolvat problema semnalată de el atunci când a ajuns cu mașina la service.

Incidentul s-a întâmplat în 2015, însă Sheikhan susține că nu este mulțumit de răspunsul primit de la Mercedes și vrea să știe dacă gigantul german chiar a făcut ceva concret pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple.

Contactată de presa din Canada, în urmă cu trei zile, Mercedes a declarat că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii și că au rezolvat problema atunci când a fost semnalată inițial, adică în 2015.

Urmăriți B1TV.ro și pe