Fără de lege şi fără de creier: Iată-l pe noul EXPONENT al „suveranilor” care circulă FĂRĂ PERMIS! (VIDEO HALUCINANT)

Fără de lege şi fără de creier: Iată-l pe noul EXPONENT al suveranilor care circulă FĂRĂ PERMIS! (VIDEO HALUCINANT)

Circulă fără de griji şi fără de permis, consideră că autoturismul nu trebuie înmatriculat, iar regulile de circulaţie pot fi opţionale. Afilierea la „Mişcarea Suverană” este noua găselniţă organizatorică a infractorilor din trafic, un fel de stat paralel al unor inconştienţi care-şi afişează tupeul pe şosele patriei.

Culmea e că are destul adepţi, în ciuda discursului halucinant. Iată o mostră de „suveran”, lăsat să umble liber după expertiza psihiatrică.

Chiar astăzi am fost la Medicina Legală, mi-au pus câteva întrebări şi au vătut şi dânşii că sunt perfect normal. Dar agenţii ăştia, criminalul mafiot din statul ăsta, care n-au nici act de înfiinţare… Şi nici statul român nu există… noi suntem o corporaţie.

Faptul că a fost descoperit în trafic fără permis, este absolut normal pentru „suveranul” nostru. În primul rând, pentru că maşina, neînmatriculată, este de fapt un „mobil motorizat cu propulsie mecanică”. În al doilea rând, pentru că el nu are nevoie de permis şi permisiunea cuiva să meargă cu „mobilul” pe drum.

Ce se va întâmpla când va fi chemat în instanţă să răspundă pentru faptele sale? Nimic mai simplu:

Persoana CNP va fi chemată în judecată. (…) Le dau cartea de identitate, aia e persoana CNP, nu eu. O să le duc persoana creată de ei să se judece cu ea!”

Urmăriţi aici, integral, halucinantul discurs. Şi nu uitaţi, el şi alţii ca el sunt lăsaţi liberi pe străzi şi, în mod cert, au şi drept de vot…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CITEŞTE ŞI: „Rege” de Vrancea: Un bărbat circula cu numere de „SUVERAN” (VIDEO)

CITEŞTE ŞI:Mișcarea așa-numiților ”suverani” ia amploare: Un afacerist din Brașov a fost implicat într-un scandal de proporții (VIDEO)

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”