Modelul Dacia care ar fi bătut BMW și Audi. Cum ar arăta mașina

Modelul Dacia care ar fi bătut BMW și Audi. Cum ar arăta mașina
Sursa: Facebook/ Alexandru Maris

Un model Dacia ar fi putut să uimească pe toată lumea și să îi determine chiar și pe posesorii de BMW și Audi să o cumpere.

Însă, conceptul pe care s-a bazat Dacia a fost cel de mașini decente și accesibile ca preț. Cu toate acestea, pasionații Dacia și-au dorit ca producătorul să realizeze și un alt tip de concept. Unul dintre acestea este de la Alexandru Mari.

El și-a imaginat cum ar fi putut arăta un model Dacia 1300 cu sute de cai-putere sub capotă.

Cum ar fi arătat Dacia senzațională care ar fi bătut BMW și Audi

În urmă cu ceva ani, un român s-a gândit la un concept de Dacia 1300 asemână modelele vechi Mustang. Un astfel de model n-a intrat niciodată în producția de serie, potrivit playtech.ro.

Un alt român venea cu un concept de Dacia în urmă cu câțiva ani. E vorba de Dacia 1410 Sport redesign sau, pe scurt, Brașovia.

Creatorul acestui concept care seamănă cu un Mustang este Teodor Năstase, născut în Brașov și care locuiește în Iași. El și-a publicat creația pe pagina de Facebook TNDesign.

Iată conceptul la care s-a gândit Alexandru Mariș:

Tags:
Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)