Nissan Pathfinder Concept – imagine teaser înaintea debutului de la Detroit

Nissan a lansat un teaser al viitorului Concept Pathfinder, pe care îl va prezenta la Salonul Auto Detroit 2012. Nu se diting prea multe din imagine, doar câteva dintre liniile fluide ale mașinii.

Design-ul, denumit ”dramatic aerodynamic body” abia poate fi distins din fotografia teaser. Din fericire, scrie Worldcarfans.com, mașina a fost surprinsă și la teste de fotografii spion, cu ceva camuflaj, dar suficient ca să ne dăm seama de cum ar putea arăta.

Conceptul va fi un vehicul cu șapte locuri, cu mult spațiu de încărcare și un sistem de tracțiune integrală. Noul SUV va fi construit pe o platformă de asemenea nouă. Noul Nissan Pathfinder va putea fi cumpărat din toamna lui 2012.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie