Noul Dacia Bigster, surprins la prima plimbare. Unde a fost văzut și cum arată, în realitate, prototipul

Noul Dacia Bigster, surprins la prima plimbare. Unde a fost văzut și cum arată, în realitate, prototipul
Sursa Foto: Captura video/ Youtube/Tafra Channel

Noul autoturism produs de Dacia, supranumit Bigster, a făcut furori pe străzile din Praga, la prima plimbare.

Prototipul de vehicul a fost prezentat dealerilor și jurnaliștilor cehi, într-un cadru restrâns, dar ar fi fost surprins pentru prima dată și pe străzile capitala Cehiei, într-o plimbare de doar câteva minute, potrivit romaniatv.net, care citează auto.cz.

Dacia Bigster ar urma să iasă din fabrică în 2025. Se pare că acest model va avea propulsoare electrificate de până la 280 de cai putere. SUV-ul va avea o lungime de 4.6 metri și va putea găzdui până la 7 pasageri.

Cum va arăta Dacia Bigster?

Potrivit imaginilor publicate de reprezentanții companiei, modelul dar urma să păstreze numeroase elemente de la modelele trecute. Grilă frontală impunătoare va susține noul logo și farurile cu LED cu semnătura luminoasă în formă de Y, deja cunoscută de la modelele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Autoturismul va avea protecții metalice inferioare și elemente laterale dau un aer sportiv, aerodinamic, dar totuși impunăptor.

Mânerele ușilor din spate vor fi ascunse și îmbinate cu elemente preluate de la modelele offroad, precum barele de pe acoperiș, oglinzile contrastante și materialele plastice din zona inferioară.

De asemenea, se pot obseva şi jante din aliaj în două nuanţe şi cinci spiţe.

Urmăriți B1TV.ro și pe