Pericol în trafic: O maşină abandonată la ieşirea din Pasajul Muncii a provocat mari probleme şoferilor (VIDEO)

Pericol în trafic: O maşină abandonată la ieşirea din Pasajul Muncii a provocat mari probleme şoferilor (VIDEO)

Un şofer a reuşit sămbătă să provoace mari bătăi de cap celorlalţi participanţi la trafic după ce şi-a abadonat maşina în cel mai neinspirat loc posibil.

Acesta a oprit autoturismul fix la ieşirea din Pasajul Muncii, iar apoi a coborât liniştit lăsându-o complet nesupravegheată în ciuda faptului că reprezinta un pericol pentru ceilalţi şoferi.

De altfel, din imaginile filmate la faţa locului se observă cum ceilalţi şoferi trebuie să încetinească şi să aştepte în coloană pentru a putea schimba banda şi a depăşi autoturismul.

Nu se cunoaşte dacă şoferul a lăsat maşina în această postură în urma unei defecţiuni tehnice sau dintr-o nepăsare completă privind legislaţia rutieră.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)