„Plimbare de 5044 km cu mașina electrică”. Un vlogger a povestit experiența trăită recent la volanul unui automobil Tesla (VIDEO)

„Plimbare de 5044 km cu mașina electrică”. Un vlogger a povestit experiența trăită recent la volanul unui automobil Tesla (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un vlogger pasionat de mașini electrice a povestit experiența trăită într-o în vacanță recentă în care a parcurs 5.044 de kilometri în șase zile la volanul unui automobil Tesla Model 3 Performance.

„Plimbare de 5044 km cu mașina electrică”

Românul plănuia inițial să plece din București spre Milano, Italia, iar apoi spre sudul Franței și să parcurgă toată Coasta de Azur, „o plimbare foarte frumoasă, dar care presupunea multe mii de kilometri”.

Drumul de la București la Sibiu a durat aproape opt ore, în condițiile în care pe Valea Oltului s-a lovit de „cel mai mare blocaj în care stat vreodată”, însă, spune vloggerul, nu au existat probleme din perspectiva autonomiei. În orice caz, în cele din urmă planul s-a schimbat, iar odată ajuns la Veneția el a decis să se îndrepte pe direcția Roma, Napoli, Coasta Amalfi, San Marino, respectiv înapoi spre Capitala României.

„O să vedem ce s-a întâmplat în vacanță și o să fac de la început o separare între Tesla și celelalte mașini electrice – și asta pentru că rețeaua de încărcare de la Tesla nu are rival nicăieri în lume. Ar fi fost poate puțin mai complicat să fac traseul acesta cu altă mașină electrică, dar nu imposibil, nici pe departe, sunt foarte multe stații de încărcare, în schimb cu rețeaua de «superchargere» (superîncărcătoare, n.r.) de la Tesla aș spune că e mai simplu decât cu o mașină pe combustibil (…). Concluzia acestei plimbări este că nicio secundă nu am avut probleme cu încărcarea”, susține vloggerul Ciprian.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:13 - Aproape 650 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală rămân fără apă caldă. Zonele afectate
16:09 - UE vrea bani și de la Big Tech pentru implementarea 5G pe continent
15:56 - Avertisment financiar: lira sterlină va scădea sub dolar, e posibil ca Liz Truss să fie înlocuită
15:54 - Baba Vanga, previziunea horror pentru 2023: o țară mare va testa armele biologice pe oameni
15:49 - Ucrainenii din zonele ocupate se tem că vor fi mobilizați să lupte pentru Rusia după referendumuri. Primarul din Melitopol: Oamenii sunt luați direct de pe stradă și forțați să voteze pentru întreaga familie
15:33 - Cele mai mari valori din istorie pentru dolar şi franc elveţian la cursul BNR
15:27 - Emilia Șercan, despre Sorin Cîmpeanu: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)