Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”

Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”
Photo: Facebook.com

Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelăciune ce a luat în vedere conducătorii auto.

Un număr mare de șoferi au primit pe adresele lor de e-mail o înștiințare de la „Brigada de Poliție Rutieră” în care le este adusă în vedere faptul că aceștia au depășit limita de viteză.

Poliția Română s-a autosesizat

În urma unui anunț pe pagina lor de Facebook, Poliția Română trage un semnal de alarmă asupra unei noi metode de înșelăciune ce se propagă prin intermediul e-mailului, în care conducătorii auto sunt înștiințați că au depășit limita legală de viteză.

Poliția Română îi sfătuiește pe conducătorii auto să nu dea curs acestui tip de înșelăciune.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, transmit polițiștii din cadrul IGPR, pe pagina oficială de Facebook.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană