Prima imagine cu Mercedes-ul unguresc CLA, care putea fi produs în România

Prima imagine cu Mercedes-ul unguresc CLA, care putea fi produs în România

Mercedes-Benz a instalat un restaurant mobil de tip ”drive through” în lobby-ul hotelului Selfridge din Londra, ca parte a unei strategii inedite de promovare a noii sale generații de mașini de dimensiuni mici. Iar cu această ocazie, producătorul german a dezvăluit și prima imagine a noului coupe compact cu 4 uşi Mercedes-Benz CLA, un model care va fi produs în Ungaria. Maşina putea fi fabricată în România însă în vara lui 2008 au cei de la Daimler au anunțat că uzina Mercedes va fi construită în oraşul ungar Kecskemet.

Imaginea nu este tocmai clară, dar din ea se poate observa că Mercedes CLA este o combinație între design-ul modelului A-Class și cel al lui Mercedes-Benz CLS, de asemenea un coupe cu patru uși, dar de dimensiuni mai mari.


Foto: Motorauthority.com

Mercedes CLA va dezvolta, în versiunea de top A 45 AMG, peste 300 cai putere, datorită unui populsor turbo special de 2.0 litri și patru cilindri. Se presupune că va avea tracțiune integrală, iar transmisia va fi una cu șapte rapoarte AMG SPEEDSHIFT DCT. Mercedes-Benz CLA va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012.

Ultima oră
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)