PRIMELE IMAGINI cu noua generație Duster: Cum arata SUV-ul pe care Dacia îl lanseaza în 2018 (FOTO)

PRIMELE IMAGINI cu noua generație Duster: Cum arata SUV-ul pe care Dacia îl lanseaza în 2018 (FOTO)

SUV-ul Duster, cel mai vândut model al Daciei și cel mai așteptat în 2018, își arată fața în premieră!

Noua generație Dacia Duster a fost surprinsă la probe în Spania, și, chiar și sub camuflaj, se poate observa că este o versiune mai rafinată, desi puțin mai mare, scrie www.drivemag.com.

Noul Duster va avea un design mai dinamic și în același timp mai luxos față de versiunea actuală, aducând destul de mult cu Renault Kwid.

Va fi construit pe aceeași platforma CMF/C, folosită și la construcția Nissan Qashqai și Renault Kadjar.

SUV-ul de la Dacia va fi disponibil în două versiuni, cu 5 și cu 7 locuri.

Programat să fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, noul Duster va fi disponibil la vânzare în Europa cel mai probabil începând din 2018.

Tags:
Ultima oră
13:06 - Zeci de copii, blocați 8 ore într-un tren. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători: „De ce mă întrebați pe mine? Încercați dumneavoastră să găsiți soluții!”
12:48 - Prognoza meteo pentru București: cod galben de caniculă. Maximele extreme din Capitală vor ajunge până la 39 de grade Celsius
12:37 - Cod galben de caniculă în aproape toată țara. ANM a emis și o avertizare de tip cod portocaliu de vijelii și furtuni
12:35 - Florin Cîţu, nemulțumit de execuția bugetară: Cam pe toate ministerele e sub ce trebuia să fie / Întrebat dacă miniștrii care nu au cheltuit banii vor fi remaniați: Au o bilă neagră (VIDEO)
12:13 - CTP, după ce Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu Eduard Novak: „Tupeu de mahala” (VIDEO)
12:04 - Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău! Pândeşte în apă şi când mergeţi la masă
11:49 - Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Imnului Național: Este un prilej de mândrie, de prețuire și respect
11:46 - Jurnaliștii germani: Comisia Europeană ar putea respinge PNRR-ul României fără informații suplimentare / Florin Cîțu: Îi contrazic. E un document foarte bun și va fi aprobat (VIDEO)
11:26 - Florin Cîțu, după furtunile din ultimele 24 de ore: RO-ALERT trimite informările imediat ce le are (VIDEO)
11:18 - Ludovic Orban: Suntem încă departe de obiectivul de investiții / Președintele PNL atrage atenția că există pericolul ca multe șantiere să se închidă (VIDEO)