Reduceri masive la Dacia: Cât a ajuns să coste un Duster… Românii au rămas fără cuvinte…

Reduceri masive la Dacia: Cât a ajuns să coste un Duster... Românii au rămas fără cuvinte...

Încă un an, încă un magazin care fură startul. De data asta e vorba de campanie de Black Friday care începe pe 1 noiembrie și ține până pe 5 decembrie. Iar Dacia Duster a apărut în catalog.

Altex a început în forţă campania de Black Friday în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, promiţândreduceri până pe 5 decembrie. Dovadă: Dacia Duster la super preț.

Magazinul și-a denumit campania de reduceri Blec Fraidei, ca o ironie la adresa Black Friday, dar și pentru că unii români așa cred că se scrie. Cât despre Dacia Duster, au fost trei modele: Dacia Duster Laureate 1.5 DCI 109 CP 4×4, Laureate 1.6 105 CP 4×2 și Laureate 1.6 115 CP 4×2. Nu e de mirare că s-au vândut precum pâinea caldă: Dacia Duster de 109 CP a avut un discount de aproape 10.000 de lei!

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)