Pentru că … SIAB

Pentru că … SIAB

„I-ul” din SIAB, în 2018, înseamnă internațional, OICA – organizația care realizează calendarul internațional al saloanelor auto acceptând ca și România să fie în 2018 prezentă în lumea bună a saloanelor recunoscute internațional.

Suntem siguri că în fiecare an toată lumea așteaptă un nou salon auto, așteaptă să vadă mașini mai noi sau chiar pe cele pe care le-a văzut deja pe stradă, dar de care nu s-a putut apropia prea mult.

Suntem siguri că automobilul ne caracterizează pe toți, fie că suntem pasionați, fie că suntem utilizatori dependenți de încă cea mai recunoscută metodă de mobilitate.

Fie că ne plac mașinile, fie că doar avem nevoie de ele, cu toții ne dorim un trafic mai sigur, mai curat, mai puțin aglomerat, pe scurt, mai eficient.

Cu toții ne întrebăm, unde vom ajunge cu traficul din marile orașe, când vom avea șosele și autostrăzi, când vom fi respectați ca participanți la trafic dar, mai ales, când taxa auto va fi ceva firesc acceptat și nu un motiv nou de îngrijorare.

Nu avem pretenția că vom reuși să îi aducem în fața dumneavoastră pe toți cei care ar putea da răspunsurile necesare, însă, dacă tot ne-am asumat să facem din salonul auto – cel pe care îl așteptăm cu toții în fiecare an – unul internațional, vă propunem ca, pe lângă a vedea mașinile expuse la Romexpo, să vă implicați și în ceea ce se întâmplă lângă Salon – Conferințele SIAB.

Dacă tot veniți la SIAB, participați, pe baza aceluiași bilet de intrare, și la ceea ce dorim să fie niște dezbateri bazate pe dialog – aproape în fiecare zi din prima săptămână a salonului, discuții care ar putea să ofere mai mult decât un tur printre mașini și v-ar putea aduce mai mult pentru viitor.

Pentru că … SIAB explorează viitorul mobilității.

Cu aceste intenții, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, au plăcerea să vă invite să participați la Conferințele organizate pe durata Salonului Internațional de Automobile București – SIAB 2018.

https://siab.ro/conferinte/:

  • 26 martie 2018 „Industria auto din România: impact economic și perspective”
  • 27 martie 2018 „Necesarul de forță de muncă în industria auto”
  • 28 martie 2018 „Programe naționale și locale orientate către reducerea poluării”
  • 30 martie 2018 „Aplicarea Regulamentului GDPR în sectorul auto”

Vă așteptăm la SIAB !

Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)