Tesla nu mai oferă încărcatoare mobile celor care își cumpără mașini noi. De ce a adoptat compania această decizie

Tesla nu mai oferă încărcatoare mobile celor care își cumpără mașini noi. De ce a adoptat compania această decizie
Tesla nu mai oferă încărcatoare mobile celor care își cumpără mașini noi. Sursa: Pexels

Tesla nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea de mașini noi, așa cum se întâmpla până acum. Motivul pentru care compania a adoptat această decizie este faptul că majoritatea posesorilor de autoturisme nu foloseau acest accesoriu.

Elon Musk a confirmat pe rețelele de socializare schimbarea adoptată de Tesla, în ceea ce privesc încărcătoarele mobile, potrivit profit.ro.

De ce nu mai oferă Tesla încărcătoare mobile

Pe lângă faptul că foarte puțini dintre proprietarii mașinilor Tesla folosesc încărcatoarele mobile, acestea oferă un randament foarte mic.

Ținute la încărcat aproximativ o oră, mașinile pot obține o autonomie de până la 5 km. Sistarea livrării încărcătoarelor mobile nu afectează celelalte mijloace de încărcare a bateriei.

Cei mai mulți șoferi optează pentru folosirea stațiilor Tesla Superchargers sau Tesla Wall Connector pentru acasă. În urma deciziei companiei, prețul pachetului de încărcare mobilă a fost redus de la 275 la 200 de dolari și conține mai multe tipuri de adaptoare de priză.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:27 - USR, în pragul unui nou colaps. Fostul ministru Ciprian Teleman, cândva lider al organizației PLUS Ilfov, și-a anunțat demisia din partid
19:04 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie. Marcaj de mare forță în zona deciziilor (VIDEO)
17:59 - Rusia ar putea să însceneze procese publice pentru a justifica invadarea Ucrainei: „Pregătiți-vă pentru Nurnberg 2.0”
17:36 - Atac asupra site-ului MApN, respins de Comandamentul Apărării Cibernetice. Precizări oficiale
17:12 - Vladimir Putin susține că e dispus să discute despre reluarea exporturilor de cereale ucrainene prin porturile de la Marea Neagră / Din Portul Constanța au plecat în ultimele săptămâni peste 240.000 de tone
16:38 - Donald Trump spune că SUA ar trebui să pună securitatea școlilor mai presus de ajutorul pentru Ucraina: „Ar trebui să construim școli sigure pentru proprii noștri copii în propria noastră națiune”
16:17 - VIDEO. Premierul României, întrevedere cu o delegație a Senatului SUA. Întărirea Flancului Estic al NATO, crucială / Nicolae Ciucă: Unitatea Occidentului, esențială pentru victoria Ucrainei
15:48 - Irina Begu, singura româncă în optimi la Roland Garros 2022. Tenismena și-a egalat cea mai bună performanță din carieră
15:20 - Administrația președintelui american Joe Biden este de acord cu transferul lansatoarelor de rachete cerute de Kiev
14:37 - Fostul preşedinte ucrainean, Petro Poroşenko, a încercat să dispară din Ucraina. Acesta susține că nu i s-a permis să treacă frontiera, deși avea „toate permisiunile oficiale”