Trafic de coşmar în București din cauza Maratonului Internaţional: 20 de bulevarde din centrul Capitalei sunt blocate (VIDEO)

Trafic de coşmar în București din cauza Maratonului Internaţional: 20 de bulevarde din centrul Capitalei sunt blocate (VIDEO)
Foto: B1 TV

Trafic de coşmar în Capitală duminică, de la primele ore ale dimineţii, din cauza Maratonului Internaţional, informează B1 TV. 20 de bulevarde din centrul Bucureştiului sunt blocate, iar rutele alternative sunt mult prea aglomerate, deşi e o zi de weekend. RATB a modificat traseele mai multor mijloace de transport şi cu toate acestea, abia dacă se circulă pe unele artere.

Nervii şoferilor care circulă prin Capitală sunt greu puşi la încercare.

Din cauza maratonului, traficul este restricţionat pe mai multe artere principalele din Capitală, printre care: bulevardele Decebal, Libertății, Națiunile Unite, Mihail Kogălniceanu, Regina Elisabeta.

De asemenea, circulaţia este restricţionată pe Splaiul Independenței, între Pod Eroilor-Știrbei Vodă și Piața Unirii, Calea Victoriei între Splaiul Independenței și strada Sevastopol, bulevardul
Dacia, între Calea Victoriei şi strada Henry Coandă, pe şoseaua Panduri, dar şi în zona Național Arena.

Trafic de coșmar în Capitală din cauza maratonului

Ultima oră
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)