Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada București-Pitești din cauza unui incendiu de vegetație, izbucnit la kilometru 53 (VIDEO)

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada București-Pitești din cauza unui incendiu de vegetație, izbucnit la kilometru 53 (VIDEO)

Traficul rutier a fost oprit duminică pe autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit la kilometrul 53.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Cătălin Bocai comisar-șef de la Centrul Infotrafic a declarat că, în cele din urmă traficul a fost reluat.

„Începând cu ora 15.50 circulația rutieră a fost reluată pe Autostrada 1, București-Pitești. Reamintim că din cauza incendiului care a izbucnit în zona kilometrului 53, traficul rutoer a fost oprit pe sensul către Capitală, iar circulația rutieră a fost deviată de la kilometru 70 pe DN61 Petrești-Corbii Mari, de unde s-a reintrat pe Autostrada 1 în zona kilometrului 49. La această oră se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicuile pe sensul către Capitală. Două echipaje de la poliția autostrăzi sunt prezente în zonele în care se circulă îngreunat, pentru a fluidiza traficul, dar și pentru a preîntâmpina producerea unor accidente rutiere”, a declarat Cătălin Bocai.

”Inițial, circulația rutieră a fost îngreunată din cauza unui incendiu de vegetație care a avut loc în zona kilometrului 53, la 200 de m de carasobil. Din cauza vântului care sufla către autostradă, un nor de fum a ajuns pe suprafața carosabilă. S-a luat măsura opririi circulației către Capitală. Nicio persoană nu a fost rănită. Nu au fost înregistrate nici pagube materiale”, a mai spus Cătălin Bocai.

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada București-Pitești din cauza unui incendiu de vegetație, izbucnit la kilometru 53

#DIRECT_ONE_29eact#