Un chinez a comandat de ziua lui un model special de Bugatti Veyron

Un chinez a comandat de ziua lui un model special de Bugatti Veyron
Foto: evz.ro

Producătorul de mașini de lux Bugatti a lansat o versiune a modelului Veyron într-un singur exemplar, scrie The Business Insider.

Este vorba despre o versiune bazată pe Veyron Super Sport, denumită și Edition Merveilleux, dat fiind faptul că o singură persoană va beneficia de bijuteria pe patru roți.

Producătorul a anunțat că modelul va fi trimis unui chinez, care este cunoscut doar după numele mic, Simon. Se pare că Simon este un avid colecționar de mașini și deja deține un model Bugatti Veyron.

Producătorul va livra modelul exclusivist chiar de aniversarea de 40 de ani a chinezului.

Bugatti Veyron Super Sport este inclusă în Cartea Recordurilor ca cea mai rapidă maşină de serie din lume, cu o viteză maximă atinsă de 431 de kilometri pe oră. Automobilul este dotat cu un motor de 1.200 de cai putere.

Bugatti Veyron într-un singur exemplar

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_13667').select();" id="embed_text_13667" />

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie