Un McLaren de 200.000 de euro a fost distrus pe jumătate, după ce s-a izbit de parapet pe autostrada Transilvania

Un McLaren de 200.000 de euro a fost distrus pe jumătate, după ce s-a izbit de parapet pe autostrada Transilvania
Foto: foaiatransilvana.ro

Un bolid de lux marca McLaren Mercedes, estimat la 200.000 de euro a fost implicat, vineri, într-un grav accident de circulație pe Autostrada Transilvania, între GIlău și Nădășelu.

Martorii susțin că mașina avea viteză foarte mare și că șoferul a pierdut controlul volanului, iar apoi s-a izbit cu putere de un parapet metalic.

Carosabilul era ud, în urma precipitațiilor, iar vizibilitatea era redusă în zonă.

”Avea viteză foarte mare. Afară plouă și nu a mai avut control asupra mașinii. Rezultatul îl puteți vedea. Mașina este praf. Șoferul a coborât singur din mașină”, a spus un martor, potrivit foaiatransilvana.ro.

”Acvaplanarea si caii putere au facut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a impins-o sub parapet”, a spus un alt martor.

În urma accidentului nu au fost raportate victime.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)