​​​​​​​Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului: Poliția anunță că circulația rutieră pe DN 7 a revenit la normal (VIDEO)

​​​​​​​Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului: Poliția anunță că circulația rutieră pe DN 7 a revenit la normal (VIDEO)

UPDATE: Reprezentanții Centrului Infotrafic anunță că circulația rutieră pe DN 7 a revenit la normal.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese oprit, respectiv îngreunat la km 218+100 de metri, în zona mănăstirii Cornetu, pentru a permite unui utilaj de mare tonaj să repună pe roți un tir răsturnat în această dimineață pe calea ferată”, transmite Poliția Română.

Probleme în trafic pe Valea Oltului. Se circulă cu dificultate vineri dimineață pe drumul național 7, iar traficul feroviar este blocat între Râmnicu-Vâlcea şi Sibiu, în zona mănăstirii Cornetu. Un TIR a derapat, iar cabina acestuia s-a răsturnat pe calea ferată. Polițiștii au restricționat circulația în zonă, informează B1 TV.

La ora transmiterii acestei știri se caută soluții pentru ca traficul să fie deblocat. Se încearcă aducerea unei macarale astfel încât TIR-ul să fie ridicat de pe șinele de cale ferată, dar și de pe carosabil.

Șoferul TIR-ului a fost rănit și se află la spital acolo unde i se acordă îngrijiri medicale.

Un TIR s-a răsturnat pe Valea Oltului: Se circulă cu dificultate pe DN 7, iar traficul feroviar este blocat între Râmnicu-Vâlcea şi Sibiu

#DIRECT_ONE_9u85ix#

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)