Urmărire ca-n filme în Italia: Un şofer român A GONIT 15 km cu poliția pe urme! Când au reuşit să îl prindă, agenţii au înţepenit…

Urmărire ca-n filme în Italia: Un şofer român A GONIT 15 km cu poliția pe urme! Când au reuşit să îl prindă, agenţii au înţepenit…

Întâmplare de pomină în Italia unde un român a fost urmărit ca în filme de poliţia rutieră. Şoferul de doar 21 de ani a fost reținut după ce a gonit 15 kilometri, la volanul unei mașini furate, cu carabinierii pe urmele sale.

Incidentul s-a petrecut pe autostrada A24 L’Aquila – Teramo, scrie publicațiailcapoluogo.it,. Românul conducea beat o mașină Audi A3 furată, iar atunci când a fost oprit pentru un control de rutină, a evitat blocajul polițiștilor și a demarat în trombă.

A urmat o cursă spectaculoasă de 15 kilometri între L’Aquila eEst și Assergi, până când agenții de la Subsecțiunea Poliției Rutiere din L’Aquila Ovest au reuşit să blocheze maşina condusă de tânărul cetățean român. Iar asta s-a întâmplat abia după ce conaţionalul nostru a derapat și s-a ciocnit ușor de peretele tunelului Gran Sasso!

Maşina furată, şoferul beat şi fără permis

Oamenii de ordine au descoperit apoi cu stupoare că şoferul nu numai că se afla la volanul unui autoturism furat, dar consumase şi o cantitate apreciabilă de alcool. Rezultatul etilotestului a arătat o concentraţie de 2,8 g / l în aerul expirat. Şi pentru ca tacâmul să fie complet, în urma investigaţiilor s-a stabilit că românul nici măcar nu avea carnet de conducere!

După reținere, agenții au solicitat ajutor medical, tânărul şofer fiind rănit ușor în impactul cu zidul tunelului.

Mașina furată pe 4 septembrie în acest an, a fost returnată proprietarului, un rezident în L’Aquila unde locuia şi conaţionalul nostru.

În urma incidentului, poiţia i-a deschis un dosar penal pentru furt, conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, precum și rezistență la arestare.

Tags: