CCIR oferă în exclusivitate în România cursul Brokeraj de Afaceri

CCIR oferă în exclusivitate în România cursul Brokeraj de Afaceri
Foto: Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Facebook
Comunicat CCIR / București, 29 iunie 2022: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 12-15 iulie, prin intermediul platformei Zoom, cursul Brokeraj de Afaceri, oferit în exclusivitate în România, modulele fiind acreditate de către International Business Brokers Association.
Absolvenții cursului, care vor fi acreditați la nivel internațional, vor activa pe un segment de piață în creștere, avându-se în vedere faptul că la ora actuală există o cerință din ce în ce mai mare din partea antreprenorilor de a primi suport în etapa de exit pentru afacerea pe care au construit-o. Deoarece domeniul brokerajului de afaceri este unul foarte dinamic, absolvenții acestui curs vor putea interacționa cu antreprenori din domenii de activitate diverse, îmbunătățindu-și, în acest mod, abilitățile de a analiza, de a proiecta și de a evalua afacerile pe care le vor reprezenta. Nu în ultimul rând, CCIR, împreună cu partenerul cu care dezvoltă acest proiect, pune la dispoziția cursanților o serie de instrumente digitale, precum și o platforma electronică indexată SEO.
Mai multe detalii despre acest curs, precum și despre modalitatea de înscriere, puteți afla accesând acest link:
https://ccir.ro/event/brokeraj-de-afaceri-12-15-iulie-2022/
Cursul Brokeraj de Afaceri este parte a unui proiect de anvergură națională, dezvoltat de CCIR,  dovedit și testat în mod sistematic în țări din Europa de Vest și pe continentul american și care este menit să contribuie rapid și semnificativ la îmbunătățirea mediului de afaceri din România, prin facilitarea vânzării, cumpărării și transferurilor afacerilor mici și mijlocii.
În cadrul acestui proiect, proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii vor găsi soluții integrate pentru provocările pe care le întâmpină în afacerile pe care le conduc, primind  consultanță și suport atât pentru dezvoltarea afacerilor și pregătirea acestora pentru vânzare, cât și pentru cereri specifice de tip juridic, economic sau fiscal. Sistemul este gândit ca un one-stop-shop, unde întreprinzătorii pot găsi nu numai soluții inovative pentru afacerile lor, dar și o comunitate de profesioniști gata să îi susțină în proiectele de business.
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest