De ce caută Trump angajați din România: „Au un nivel foarte mare de anduranţă”. Ce salarii oferă pentru posturile de cameriste și ospătari

De ce caută Trump angajați din România: Au un nivel foarte mare de anduranţă. Ce salarii oferă pentru posturile de cameriste și ospătari
Donald Trump// Sursa Foto: Hepta

Trump Hotels Doonbeg, parte din portofoliul hotelier al fostului președinte american Donald Trump, recrutează personal din România.

La Hotelul din Irlanda al miliardalului – care are cinci stele și 300 de angajați, relatează Profit.ro. – prețul cazărilor pornesc de la 280 – 300 euro / noapte.

Unitatea hotelieră are disponibile posturi de sommelier, cameriste, manager de restaurant și ospătari iar salariile lunare sunt cuprinse între 2000 și 3000 euro.

De ce sunt căutați salariați din România: nu pentru că acceptă salarii minime

Anunțurile au fost publicate pe platformele online de recrutare, ieri și astăzi.
Hotelul Trump International din Doonbeg se află pe coasta de Vest a Irlandei, cu vedere către Oceanul Atlantic și a mai angajat și anul trecut români.
 „Nivelul de flexbilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte ușor în companii cu specific internațional și au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare”, a declarat Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare, citată de publicația amintită.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:18 - Lucian Bode ar trebui să demisioneze, sugerează Florin Cîțu: „Poziția mea este cea a Președintelui României – plagiatul este furt și dacă se dovedește fiecare să răspundă”
13:11 - Cocuța, mesaj acid pe rețelele de socializare pentru persoanele care nu își țin câinii în lesă: „Azi era să îmi fie omorât câinele”
13:05 - Recordul alarmant al unui șofer de taxi: Consumase 7 substanțe interzise (VIDEO)
12:55 - Momente fără precedent pentru Liviu Vârciu. Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive: „M-am umflat tot” (FOTO)
12:53 - Răzvan Burleanu, prima reacție după incidentele de la meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948: „Poziția noastră, a FRF, e foarte clară”
12:48 - Kremlinul spune că Boris Johnson minte în legătură cu ameințarea pe care i-ar fi făcut-o Vladimir Putin
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”