Dedeman, avertisment de ultimă oră pentru toţi clienţii, în prag de Black Friday 2021

Dedeman, avertisment de ultimă oră pentru toţi clienţii, în prag de Black Friday 2021
Dedeman, avetisment de ultima ora pentru toţi clienţii, în prag de Black Friday 2021 / Foto: dedeman.ro

Reducerile și campaniile de Black Friday 2021 pot fi o mare capcană dacă oamenii nu sunt atenți. Dedeman are un avertisment de ultimă oră pentru toți clienții, cu privire la țepele care se pot da în numele unor magazine extrem de cunoscute.

Compania atrage atenția asupra faptului că toate campaniile și sondajele pe care le realizează sunt comunicate prin canale oficiale și nu apelează la alte mijloace prin care să își informeze cu privire la reduceri sau la promoții și nici la concursuri ori sondaje de opinie.

Dedeman, avertisment pentru toți clienții

Lanțul Dedeman informează clienții cu privire la o serie de țepe și campanii pe care anunță că ei nu le demarează, deși s-ar putea crede acest lucru. Mai exact, este vorba despre sondajele prin mesaj text sau e-mail, care ulterior cer o serie de date personale ale clienților.

„Compania DEDEMAN nu organizează sondaje, concursuri online sau alte campanii promoționale cu revendicare de premii. Acestea fac parte din atacuri de tip phishing sau alte forme de fraudare informatică.

De aceea, pentru siguranța ta, îți recomandăm să nu dai curs campaniilor sau mesajelor de acest tip primite prin SMS, e-mail, Facebook, WhatsApp sau alte rețele sociale și să nu furnizezi date personale sau date de pe card.

Toate concursurile organizate de DEDEMAN vor fi anunțate prin canalele de comunicare oficiale”, informează Dedeman pe pagina oficială de Facebook.

Black Friday 2021 la Dedeman

Campania de Black Friday a fost comuniată de către Dedeman pe site-ul companiei, acolo unde este specificată clar și perioada în care se aplică reducerile.

În 2021, de Black Friday, Dedeman a anunțat 10 zile de reduceri. Campania promoțională se va desfășura în perioada 12 – 21 noiembrie.

„Salvează-ți data! 12 noiembrie! Scoatem la lumină cele mai așteptate oferte! Pregătește-te din timp pentru Black Friday la Dedeman”, a anunțat compania.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană