Forumul de afaceri România – India, pe 8 februarie, la CCIR Business Center. O oportunitate de a intra în dialog direct cu companii indiene importante

Forumul de afaceri România – India, pe 8 februarie, la CCIR Business Center. O oportunitate de a intra în dialog direct cu companii indiene importante
Foto: Facebook @ Camera de Comerț și Industrie a României

Forumul de afaceri România – India are loc miercuri, 8 februarie, la sala Aurel Ghibuțiu din CCIR Business Center, se arată în invitația lansată de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Federația Organizației Indiene de Export (FIEO) și cu Ambasada Indiei la București.

Evenimentul va începe la ora 10 (09:30 – înregistrare) și le va oferi participanților oportunitatea de a intra în dialog direct cu companii indiene importante.

Potrivit CCIR, delegația va fi compusă din companii reprezentative indiene din următoarele domenii: textile, farmaceutice, construcții și produse electronice.

Agenda Forumului de afaceri România – India poate fi consultată AICI

„Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața indiană, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație lista preliminară a delegației de afaceri din India și formularul de înscriere online”, se mai arată în comunicatul CCIR.

Lista preliminară a delegației de afaceri din India poate fi consultată AICI

Formularul de înregistrare poate fi accesat AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe