Gheorghe Falcă, după ce Eugen Teodorvici a prezentat proiectul de buget: Când un om minte, începe să se bâlbâie. Am văzut un ministru al Finanțelor bâlbâit, care nu a putut să răspundă la întrebări (VIDEO)

Gheorghe Falcă, după ce Eugen Teodorvici a prezentat proiectul de buget: Când un om minte, începe să se bâlbâie. Am văzut un ministru al Finanțelor bâlbâit, care nu a putut să răspundă la întrebări (VIDEO)

Primarul Aradului Gheorghe Falcă a reacționat vineri după ce Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru 2019. Edilul l-a acuzat pe ministrul Eugen Teodorovici că minte și a avertizat că în România urmează un blocaj în administrația locală în acest an.

”Așa cum cred că știți, când un om minte, începe să se bâlbâie. Am văzut un ministru al Finanțelor bâlbâit, care nu a putut să răspundă la numite întrebări. De fapt, ce ne spune ministrul Finanțelor? Că noi trebuie să fim fericiți că ni s-au dat bani, în același timp ni s-au luat bani. Cum se poate ca noi, în administrația locală, să preluăm o cheltuială a statului fără finanțare, să plătim noi însoțitorii acestora deși există structura Ministerului Muncii care se ocupă de așa ceva. Dacă era bine, trebuia, în continuare, să plătească Ministerul.

Ați văzut că s-a bâlbâit în momentul în care a vorbit despre acest domeniu pentru că la Asociația Muncipiilor, primarii, indiferent de culoarea politică, au arătat hoția acestui Guvern din banul local și din banul cetățeanului. În loc să-ți rămână bani pentru a asfalta un drum, să modernizezi o școală, să dezvolți economia, trebuie să plătești în locul Guvernului României.

Am senzația că facem ca în anul 2008, când noi făceam o mare creștere a cheltuielilor pentru că ne impuneam asemenea creșteri și Europa avea primul semnal de recesiune. O să vedeți, în anul 2020 blocaj total, deși vom avea în 2019 primul mare blocaj în administrația locală, în 2020 vom avea cel mai mare blocaj și asta înseamnă că o țară este băcată în criză de un astfel de Guvern și un astfel de ministru al Finanțelor”, a declarat Gheorghe Falcă într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.