Guvernul TAIE din fondurile pentru NOU NĂSCUȚI! Coaliția PSD-ALDE, disperată să acopere majorările salariale şi creşterile de pensii (VIDEO)

Guvernul TAIE din fondurile pentru NOU NĂSCUȚI! Coaliția PSD-ALDE, disperată să acopere majorările salariale şi creşterile de pensii (VIDEO)

Economia românească dudie doar pe hârtiile guvernanţilor. Pentru că la buget nu se mai adună niciun ban. Mărirea pensiilor şi salariilor a provocat o gaură uriaşă, iar acum la Palatul Victoria se caută resurse. Şi s-au şi găsit. Guvernul taie fondurile pentru nou-născuţi pentru a nu depăşi deficitul bugetar. Concret, cei 500 de euro pentru nou născuţi nu se mai dau.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Disperat după bani cu care să acopere majorările salariale şi creşterile de pensii, guvernul a găsit de unde să taie.

De acestă dată, victime sunt familiile cu nou-născuţi. Care nu vor mai primi cupoanele de 500 de euro pentru educaţia copiilor.

Din calculele guvernanţilor noştri, peste 1,7 milioane de nou născuţi ar trebui să beneficieze de aceşti bani, iar la Palatul Victoria nu se poate accepta o asemenea cheltuială. Adică vreo 4 miliarde de lei.

”Este o lovitura pentru familiile care au copii. In plina crestere economică, guvernantii ne spun ca totul este super. Si s-au gasit sa taie bani de la copii. Au taiat de la investii si acum taie de unde pot, disperati, considerand ca invatamantul nu este imortant. Si s-a vazut ca pentru actualii guvernanti invatamantul nu este o prioritate”, spune fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu.

Reprezentanţii părinţilor atrag insa atentia ca investitiile in educatie si in sanatate sunt singurele care pot schimba destinul Romaniei pe termen lung.

Potrivit proiectului de ordonanţă de urgenţă, acordarea celor 500 de euro se amână până la începutul anului 2021.

PSD a făcut majorări din fix. Au dat cu o mână și iau cu alta.

Ultima oră
08:32 - Dan Barna face scandal după ieșirea de la guvernare: „România a ajuns cel mai mare donator de vaccinuri din Europa”
08:31 - Klaus Iohannis va participa la congresul PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă” / Ce spune președintele despre ultimele declarații ale lui Ludovic Orban
08:28 - Klaus Iohannis, mesaj categoric la Adunarea Generală ONU. Susține vaccinarea obligatorie anti-COVID, pentru anumite categorii profesionale
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice