Hidroizolații și termoizolații: Cinci motive pe care Conduraru Group reprezintă alegerea potrivită

Hidroizolații și termoizolații: Cinci motive pe care Conduraru Group reprezintă alegerea potrivită

Cu o bogata experiență în furnizarea și realizarea lucrărilor de termoizolații și hidroizolații societatea CONDURARU GRUP este partenerul de încredere pentru execuția tuturor sistemelor de hidroizolații profesionale din cadrul construcțiilor civile și industriale sau a construcțiilor existente ce necesită realizarea lucrărilor de reabilitare a sistemelor de termo și hidroizolații deteriorate.

Eficiența și expertiza unei firme poate fi observată cel mai bine atunci când îi studiezi portofoliul. Iar în cazul Hidroizolații Conduraru chiar ai ce să studiezi, pentru că firma a lucrat până acum în zeci de proiecte în Capitală și în țară, toate duse la capăt cu succes. Acestea variază de la clădiri mari, destinate afacerilor, la hale comerciale, la parcări, case de locuit sau chiar bazine de acumulare sau piscicole. Așadar, își pot dovedi experiența în mai multe domenii și oferă servicii variate, în funcție de nevoile celor care apelează la serviciilor lor.

Pentru a fi mai ușor să descoperiți care sunt cele mai potrivite servicii pentru dumneavoastră, vă lăsăm în compania unei descrieri pe scurt a celor mai importante dintre acestea.

15 ani de experienta si asta se cunoaste

Valoarea unei firme nu se calculeaza in mod automat in functie de anii pe care ii are pe piata, dar conteaza enorm si un astfel de aspect. Daca exista si firme care, intr-o astfel de perioada, a avut doar cateva proiecte si acelea de mici dimensiuni, Hidroizolatii Conduraru a lucrat constant la proiecte de amploare si cat de diverse posibil. Astfel, ei au invatat ca in fiecare domeniu conteaza seriozitatea si au dezvoltat tehnici de lucru bazate pe necesitatile activitatii pe care o depun si nu unele generaliste.

Asa cum spuneam, conteaza foarte mult si proiectele realizate si, la o privire pe site-ul de prezentare (http://www.hidroizolatii-conduraru.ro/persoanele interesate vor putea descoperi ultimele lucrari la care Conduraru Grup a luat parte. Printre acestea se numara ansambluri rezidentiale, hale, cladiri de afaceri si multe altele, oferindu-se astfel imaginea unui portofoliu variat, cu lucrari mai simple sau mai complexe.

Hidroizolatii si termoizolatii

In ziua de astazi, una fara cealalta nu se poate, mai ales cand este vorba despre terase. Si majoritatea firmelor de profil prefera sa le faca pe ambele in acelasi timp, pentru a-si simplifica treaba. In plus, este o abordare mai ieftina si pentru clienti. Divizia de termoizolatii Conduraru este alcatuita din profesionisti in domeniu, care lucreaza in acelasi timp si la hidroizolatia cladirii. De ce este totusi atat de bine ca aceste doua operatiuni sa fie realizate impreuna?

Specialistii de la Conduraru Grup amintesc ca lucrarile de hidroizolatie sunt mai sensibile si, daca nu sunt ingrijite cu atentie, ele pot sa fie afectate. La fel se poate intampla si daca te gandesti sa adaugi termoizolatia ulterior acestora. Mult mai avantajos este sa le utilizezi impreuna, indiferent de ordinea in care alegi tu sau specialistii firmei sa o faci. Astfel, iti vei asigura protectie completa impotriva frigului si a apei, dar si o mai mare rezistenta a celor doua lucrari.

Hidroizolatii pentru toate tipurile de terase

Orice firma care se respecta ofera servicii cat de diverse se poate, dar putine o fac la nivelul la care a reusit sa ajunga Conduraru Grup. Astfel, acestia iti stau la dispozitie indiferent daca vrei sa izolezi un simplu acoperis sau o terasa destinata vizitelor sau altor activitati.

Asadar, trebuie sa fie facuta diferenta dintre terasele circulabile si cele necirculabile. Poate ca in procesul tehnologic de izolare nu exista chiar atat de multe diferente, iar materialele utilizate sunt cam aceleasi (membrana bituminoasa si polistiren), dar, inainte de a decide ca vrei o hidroizolatie buna, ar trebui sa iei in considerare tipul terasei. Daca nu esti pe deplin convins ca vrei sa permiti si accesul pe ea, atunci ramai totusi la ideea unei terase circulabile, pentru ca asa este adaugat un strat de protectie a hidroizolatiei, care poate sustine pasii si toate celelalte activitati.

O forma mai moderna prin care pot fi amenajate acoperisurile este crearea teraselor verzi. Astfel, pe suprafata terasei sunt aplicate niste straturi de pamant pe care sunt plantate flori, gazon sau arbusti. Aceasta necesita o hidroizolatie chiar mai buna, pentru a putea face fata si apei cu care sunt udate plantele, dar, chiar si asa, Conduraru Grup se descurca foarte bine si cu astfel de proiecte.

Lucrari complete pentru cladiri

Nu doar acoperisurile si terasele trebuie sa fie hidroizolate, ci si fundatiile sau chiar peretii. Atunci cand construiesti o casa sau un bloc, trebuie sa te gandesti la aceste lucruri inca din start. Daca o terasa poate sa fie izolata si la ani de zile dupa ce a fost construita, nu acelasi lucru se poate spune si in cazul unei fundatii.

Hidroizolatii Conduraru propune unele dintre cele mai bune servicii destinate fundatiilor, experienta lor fiind una imensa in acest domeniu. In portofoliu pot fi observate lucrari de amploare, blocuri sau cladiri administrative, care au trecut prin lucrari de hidroizolatie completa, de la fundatie la acoperis. In plus, nu sunt evitate nici interventiile pentru peretii interiori, mai ales ai bailor, acolo unde se aduna mai multa apa si, cu siguranta, mai mult abur.

Interventii pentru alte tipuri de constructii

O firma completa nu se da la o parte cand vine vorba despre lucrari mai complexe si nici Conduraru Grup nu o face. Indiferent daca este vorba despre izolatia bazinelor si a iazurilor prin metoda impermeabilizarii cu ajutorul geomembranelor, fie ca se lucreaza la poduri sau parcari cu membrana bituminoasa clasica, Hidroizolatii Conduraru va poate ajuta si pune la dispozitia celor interesati metode moderne de lucru, cu materiale pe masura si la preturi bune, atat in Bucuresti, cat si in provincie.

Hidroizolatii Conduraru va sta la dispozitie, prin urmatoarele mijloace de contact:

Hidroizolatii Conduraru – 15 ani de experienta!

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT

SRL Str.Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Ultima oră
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend
18:18 - AUR pregătește o lege privind LGBTQ+ similară cu cea din Ungaria. Claudiu Târziu: Susținem familia și valorile creștine. Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și grădinițele din România
18:14 - CNCAV: 15.904 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.704 au primit prima doză
18:03 - Sibiu: Cel mai vechi obiect de cult al comunităţii săseşti din Transilvania a fost recuperat de polițiști după 5 ani de la furt
17:56 - Ludovic Orban: „Ne menținem angajamentul clar de desființare a Secției speciale” / Ce variante susține PNL pentru deblocarea discuțiilor din coaliție (VIDEO)
17:48 - Andrei Baciu: România a vândut 1.170.000 de doze de vaccin anti-COVID