Incidente la marşul “anti-Mititelu” al suporterilor Universităţii Craiova

Incidente la marşul “anti-Mititelu” al suporterilor Universităţii Craiova
Foto: jurnaluldesport.com

Peste 500 de suporteri olteni au protestat, duminică, la Craiova, împotriva patronului echipei de fotbal Universitatea, Adrian Mititelu. Furia fanilor a fost stârnită de reultatele dezastroase care au dus Universitatea pe locul 15 la finalul campionatului și automat la retrogradarea clubului în Liga a II-a.

Manifestația stabilită pentru intervalul orar, 14-16, nu s-a desfășurat fără incidente,  suporterii aruncând spre jandarmii care au asigurat dispozitivul de siguranță cu fumigene și petarde.

Asociația Suporterilor Olteni organizatoarea mitingului a remis media un comunicat în care se oferă să preia echipa de la Mititelu și îl acuză pe acesta de situația clubului.

„Asociatia Suporterilor Olteni este dispusa sa preia echipa. NU VREM ALTA ECHIPA. Vrem ca echipa sa fie a suporterilor. Daca el nu vrea s-o dea, noi trebuie s-o recuperam, trebuie sa existe o structura. Universitatea este a suporterilor. Construim o structura organizatorica, ca sa poata prelua Universitatea in orice conditii, in orice moment, nu vrem un alt „patron” care sa profite iar de pe urma noastra. Echipa nu e un bun al cuiva, sa il ia sa faca ce vrea cu el. Stiinta trebuie sa renasca. Duminica, la 14, ne strangem la Universitate, la coloane, locul de unde a pornit echipa Universitatea Craiova„, anunța manifestul postat pe site-ul organizației.