Ion Ţiriac, DEZVĂLUIRE ŞOC despre fostul preşedinte: ”Pe la 12 noaptea mă suna Traian Băsescu să plângem împreună”

Ion Ţiriac, DEZVĂLUIRE ŞOC despre fostul preşedinte: ”Pe la 12 noaptea mă suna Traian Băsescu să plângem împreună”

Ion Ţiriac este pe cât de bogat, pe atât de discret, rareori făcând confesiuni în faţa presei, mai ales dacă e vorba de o altă persoană. Şi totuşi, de această dată, într-un interviu acordat Capital, şi-a desfăcut tolba de poveşti emoţionale.

Miliardarul a povestit, explicând cum i s-au redus afacerile în domeniul auto, că atunci când Mercedes a ales să investească în Ungaria şi nu în România, a fost sunat de Traian Băsescu, pe vremea aceea preşedintele ţării.

Eu am o doamnă care lucrează pentru mine de 29 de ani. Îmi spune într-o seară că mă caută la telefon preşedintele Băsescu. Pe la 12 noaptea mă suna Traian Băsescu să plângem împreună pentru că am pierdut şi Mercedes, acuzând că Tăriceanu este de vină. I-am spus că eu plâng în fiecare zi. Şi că eu şi Tăriceanu am fost la Stuttgart să vorbim acolo. I-am mai spus lui Băsescu că este o treabă de infrastructură”, a povestit Ion Ţiriac în interviul acordat revistei Capital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)