Leul a ajuns la maximul ultimelor 4 luni față de euro. Moneda națională s-a apreciat în raport cu principalele valute

Leul a ajuns la maximul ultimelor 4 luni față de euro. Moneda națională s-a apreciat în raport cu principalele valute
Foto: europafm.ro

Leul s-a apreciat, vineri, în raport cu principalele valute şi a ajuns la cel mai mare nivel din ultimele aproape 4 luni în raport cu euro, potrivit libertatea.ro.

BNR a afişat o cotaţie de 4,4612 lei/euro. Acest lucru înseamnă un avans de 0,20% pentru moneda naţională.

Mai mult, leul a crescut şi în raport cu dolarul, cu 0,16%, care a ajuns la 4,0459 lei/unitate, în timp ce cursul pentru francul elveţian publicat de BNR a fost de 4,1051 lei/unitate, de la 4,1102 lei/unitate.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)